Wat zijn Focus Dailies lenzen?

Focus Dailies lenzen zijn hoogwaardige zachte daglenzen. De fabrikant Ciba Vision staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en uitzonderlijke gebruiksgemak. De Focus Dailies zijn superzachte en comfortabele daglenzen. Ze geven een scherp zicht en blijven de hele dag vochtig. Omdat het daglenzen zijn, kan je elke dag andere lenzen indoen waardoor je niet meer in de weer hoeft te zijn met lenzenvloeistof en een lenshouder. Ze zijn een ideale optie voor wie voor het eerst lenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril - bvb tijdens het sporten, uitgaan, op reis... 

Dailies zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint zijn ze superhygiënisch.

Focus Dailies All Day Comfort zijn voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het inzetten nog eenvoudiger! 


Focus Dailies All Day Comfort zijn er voor bijna iedereen: 

  • De sferische variant is er voor bijzienden (= voorwerpen verderaf zijn onscherp) tot sterkte -10.00 en voor verzienden (= voorwerpen dichterbij zijn onscherp) tot sterkte +6.00.
  • Ook astigmaten ( = meestal door een ietwat speciale oogvorm heeft men een zogenaamde "cilindercorrectie") kunnen van de voordelen van Dailies All Day Comfort genieten: er is immers ook een torische versie beschikbaar. 

 Voor wie af en toe van de leesbril af wi,l zijn er Focus Dailies Progressives. 

Zelfs indien je een beetje wantrouwig tegenover lenzen staat, zullen het gemak en onovertroffen comfort van Focus Dailies All Day Comfort je snel overtuigen!