Waar kan ik goedkope contactlenzen kopen? En wat kosten contactlenzen?

Contactlenzenonline.be biedt goedkope contactlenzen aan. Door contactlenzen goedkoop aan te bieden hopen we dat we iedereen van het comfort van contactlenzen kunnen laten genieten. 

Omdat wij graag goedkope contactlenzen aanbieden hebben wij regelmatig contactlenzen in de aanbieding. 

De prijs van contactlenzen hangt af van het type contactlens: daglenzen, weeklenzen, maandaglenzen, jaarlenzen, .… Zo hangt de prijs niet alleen af van de kwaliteit, ook de prijzen per aanbieder verschillen. Dankzij VoordeligsteLenzen.nl hoeft u geen prijzen te vergelijken als u contactlenzen gaat kopen, want wij bieden contactlenzen online aan tegen de beste prijs!

Indien de contactlenzen op voorraad zijn, kunt u de contactlenzen eventueel morgen in huis hebben. Toch duurt het soms wat langer om te leveren. Wij streven ernaar om binnen België en Nederland binnen de drie werkdagen te leveren. Naar andere landen is de levertijd mogelijk langer.  Omdat we graag zeker zijn dat uw lenzen goed aankomen, kan het mogelijk zijn dat u voor de levering moet tekenen.

De verzendkosten worden vermeld bij het afrekenen, in de e-mail ter bevestiging van je bestelling en in de detail van je bestelling in je accountpagina.

Online contactlenzen bestellen is in theorie hetzelfde als langs de opticien gaan. Het voordeel van online contactlenzen kopen is dat je 24/7 je bestelling kunt plaatsen. 

Wil je graag weten wat de kosten van contactlenzen zijn? Dat is afhankelijk van het type lens en welk model lens je het liefste draagt. Door even rond te kijken op onze site krijgt u een goed beeld van de kosten van contactlenzen.